Häät, syntymäpäivät ja muut juhlatilaisuudet onnistuvat upeassa miljöössä Hotel Royal Rukan tiloissa. Ravintolasalimme on avara ja mahdollistaa ruokailun sadalle henkilölle. Olemme järjestäneet menestyksekkäästi häitä ja syntymäpäiväjuhlia jo vuosien ajan.

Räätälöimme juhlatilaisuudet henkilömäärien ja tarvittavien palvelujen mukaan. Kerro tarpeesi ja toiveesi niin toteutetaan yhdessä juuri Teidänlaisenne juhlat Royalin lämpöisessä tunnelmassa.

Kysy tarjousta sivun alareunan palautekaavakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse.

Kokouspalvelu

Voit varata kokoustilan oheistarvikkeineen tai vaikka koko hotellin varusteluineen täydellä palvelulla. Iltaohjelmia tai aktiviteettejä voidaan halutessasi sisällyttää pakettiin. Kokoustiloja hotellissamme on kaksi, jotka voidaan tarvittessa yhdistää myös yhdeksi isommaksi tilaksi, jolloin kokoustilaa riittää kaikkiaan 60 henkilölle.

Kokoustilan varustelu

  • Televisio ja DVD-soitin
  • Videotykki
  • Fläppitaulu

Pyrimme toteuttamaan myös mahdolliset erityisvarustelut toiveiden mukaan, ilmoitathan toiveesi ajoissa sähköpostitse tai puhelimitse.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!