Kokous, häät, syntymäpäivät, perhejuhlat ja muut tilaisuudet onnistuvat upeassa miljöössä Hotel Royal Rukan tiloissa. Ravintolasalimme on avara ja mahdollistaa ruokailun sadalle henkilölle. Olemme järjestäneet menestyksekkäästi häitä ja syntymäpäiväjuhlia jo vuosien ajan.

Tehdään juhla yhdessä! Räätälöimme juhlatilaisuudet henkilömäärien ja tarvittavien palvelujen mukaan. Kerro tarpeesi ja toiveesi niin toteutetaan yhdessä juuri Teidänlaisenne juhlat Royalin lämpöisessä tunnelmassa. Meillä on myös helppo majoittua tilaisuuden yhteydessä.

Kysy tarjousta sivun alareunan palautekaavakkeella, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse.

Kokouspalvelu

Meillä on helppo järjestää pieni tai suurempi kokous. Voit varata kokoustilan oheistarvikkeineen tai vaikka koko hotellin varusteluineen täydellä palvelulla. Iltaohjelmia tai aktiviteettejä voidaan halutessasi sisällyttää pakettiin. Kokoustiloja hotellissamme on kaksi, jotka voidaan tarvittessa yhdistää myös yhdeksi isommaksi tilaksi, jolloin kokoustilaa riittää kaikkiaan 60 henkilölle.

Kokoustilan varustelu

  • Televisio ja DVD-soitin
  • Videotykki
  • Fläppitaulu

Pyrimme toteuttamaan myös mahdolliset erityisvarustelut toiveiden mukaan, ilmoitathan toiveesi ajoissa sähköpostitse tai puhelimitse.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus. Hyväksytkö evästeiden käytön?