Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen ja herkullisen makuelämyksen. Menumme kunnioittavat perinteistä kuusamolaista lähiruokaa sisältäen alueen vesistöistä pyydettyjä muikkuja, tunturin rinteillä laiduntanutta poroa sekä pitkäaikaisen hotelliemäntämme Irmelin poimimia metsämarjoja. Nauti maukkaasta ruuasta ja erinomaisista viineistä.

Wild Food Kuusamo Royal Ruka

Wild Food Kuusamo

Olemme mukana Kuusamo Lapland Wild Food -yhteistyössä, jossa ravintolamme hyödyntää lähialueen villiruokaa kuten tuoretta kalaa, marjoja ja sieniä sekä poronlihaa. Ravintolamme pyrkii käyttämään mahdollisimman paljon Kuusamon ja lähialueen tuoreita ja puhtaita raaka-aineita.

wildfoodkuusamolapland.com/fi

À la carte

À la carte -listamme tarjoaa laajan valikoiman parhaita makuja pohjoisesta Suomesta suosien alueen omia raaka-aineita. Ravintola on avoinna sesonkina joka ilta klo 16.00 – 22.00.

Lappi-illallinen seisovasta pöydästä

Royal Ruka on tunnettu myös suositusta Lappi-illallisesta, joka tarjotaan aina tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 19.00 alkaen. Ruokailut ennakkovarauksella mielellään vuorokautta aiemmin. Varaa sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 0400 819 840

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!