Ravintola Royal Ruka

Haluamme tarjota asiakkaillemme ikimuistoisen makuelämyksen lähiruokaa suosivassa ravintolassamme.
À la carte -menumme sekä Lappi-illallisemme selkärankana ovat puhtaat, paikalliset raaka-aineet, joita kunnioitamme alkuvalmisteluista aina lautaselle saakka.
Menuistamme löydät Kitkan vesistöstä pyydettyjä kaloja, vaarojen rinteillä laiduntanutta poroa sekä paikallisista metsistä poimittuja metsän antimia. 
À la carten sekä Lappi-illallisen lisäksi keittiömme valmistaa myös perinteiset juhlapäivän herkut niin jouluna kuin pääsiäisenäkin.

Varaa pöytä

Eikö varauskaavake toimi?

Aulabaari

Aulabaarista juotavaa ja pientä purtavaa

Piipahda pikaisesti ulkoilun lomassa lämmikkeelle tai tule ajan ja läheisten kanssa pelailemaan, nauttimaan lasillisesta, pienestä suolaisesta ja tuoreimmasta urheilumatsista.

Aulabaaristamme löydät kuplivat kuohuvat, raikkaat viinit sekä herkulliset pienpanimoiden oluet ja tietenkin muut herkulliset drinkit.

O L U E T

Olutvalikoimastamme löydät perinteisien hanaoluiden lisäksi lähialueen pienpanimoiden erikoisuuksia.

V I I N I T

Viinivalikoimassa suosimme Eurooppalaisia viinejä. Meiltä löydät myös kuohuvat juhlaan ja arkeen.

D R I N K I T

Drinkkilistaltamme voit myös maistaa Pohjoisen kirpeän tuulen ja takkatulen leimun. Suosimme kotimaisia brändejä myös drinkeissämme.

S N A C K I T
Aulabaarissa voit nauttia myös herkullisia Lapin makuja pienien snackien muodossa.
Wild Food Kuusamo

Wild Food Kuusamo

Olemme mukana Wild Food Kuusamo Lapland -yhteystyössä, joka tarkoittaa sitä, että keittiömme on sitoutunut käyttämään kotimaisia, puhtaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Image

Arctic Food Lab

Olemme mukana myös Arctic Food Lab -ohjelmakokonaisuudessa, joka tuo esiin Euroopan kulttuuripääkaupunki Oulun ja pohjoisen Suomen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa oloissa syntyneen ruokaperinteen ainutlaatuisuutta. Yhdessä verkoston kanssa haluamme tarjota paikallisille ja kansainvälisille vieraille Arctic Food Lab -elämyksiä, joita ei voi kokea missään muualla.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus, kuten varaustoiminnot. Hyväksytkö evästeiden käytön?