Á la carte
Ravintolamme tarjoilee á la cartea aina maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.
Tarjoamme asiakkaillemme herkullisia makuelämyksiä Rukatunturin rauhallisella puolella. Ruokalista kunnioittaa perinteistä kuusamolaista lähiruokaa sisältäen alueen vesistöistä pyydettyä kalaa, vaarojen rinteillä laiduntanutta poroa ja metsiemme antimia. Keittiömme käyttää ainoastaan suomalaisia liha- ja kalatuotteita.
Keittiömme on avoinna klo 16.00 - 21.00.
Annokset, joita on mahdollista saada vegaanisena, on merkitty VEG-lyhenteellä.
Tervetuloa nauttimaan maukkaasta ruuasta ja erinomaisista viineistä.

Alkuruuat
Samettisen kermainen metsäsienikeitto ja talon leipä.
(L, G)
Kermainen lohikeitto tarjoillaan paahdetun talon leivän kera.
(L, G)
Paahdetulla saaristolaisleivällä suolattua siikaa, piparjuurikermaa, punasipulihilloketta, friteerattuja kapriksia.
(L) tai (L, G)
Valinnaisella täytteellä:
- mäti
- savulohi
- savuporo
- metsäsienet
Smetanaa, punasipulia ja hunajaa.
(L)
Poronkylmäsavupaistia, Kuusamon savujuustoa, romainesalaattia, valkosipulikrutonkia, caesarkastiketta, karpaloita.
(L) tai (L, G)
Lapin herkkuja lihasta ja kalasta samalla lautasella yhdelle tai kahdelle henkilölle.
Punasipulihilloke, mustaherukkahyytelöä, mummonkurkkuja, leipäjuustoa, mätikastiketta ja piparjuurikermaa.
(L, G)
Pääruuat
kesäkurpitsalasagne19,90
Paahdetuista kesäkurpitsa-viipaleista ja metsäsienikastikkeesta valmistettu lasagne.
(L, G)
kanttarellirisotolla23,00
Paahdettu kananpaistileike (160 g), kanttarellirisottoa.
(L, G)
Sitruksinen peruna-juurespyreetä, porkkana-voikastiketta, paahdettua broccoliinia, hunajajuureksia sekä kirjolohenmätiä.
(L, G)
Suvannon tilan Aberdeen Angus--härän ulkofileepihvi (180 g), parmesanperunoita, karamellisoitua sipulia, smetanaa, hunajajuureksia, paahdettua broccolinia.
(L, G)
Kermaisella savuporokastikkeella.
(L) tai (L, G)
Perinteinen poron paistikäristys, perunamuusi, suolakurkkua ja puolukkaa.
(L, G)
Lasten lista
Lapsille tilattavissa myös à la carte -listan annoksia puolitettuina. Lastenlistan annoksiin sisältyy myös jälkiruokajäätelö.
Muusia, paistettua siikaa, juureksia ja porkkana-voikastiketta
(L, G)
Kermainen lohikeitto tarjoillaan paahdetun saaristolaisleivän ja levitteen kanssa.
(L, G)
Tagliatellepastaa, kermaista kastiketta ja paahdettua kanafileetä.
(L)
Perinteinen poron paistikäristys ja perunamuusi. Lisukkeena suolakurkkua ja puolukoita.
(L, G)
Jälkiruuat
Suolakinuskia, lakkoja.
(L, G)
Kermainen brulee maustettuna tyrnillä, päällä paahdettua sokeria.
(L, G)
Lämmin fondant vaniljajäätelöpallolla sekä karpalochutneytä.
(L)
L=Laktoositon, G=Gluteeniton, VEG=Vegaani
Lisätietoja allergeeneista saat suoraan ravintolasta.
Käytämme ruuissamme vain laktoosittomia maitotuotteita ja lähes kaikki annoksemme
on mahdollista saada myös gluteenittomana.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Varaa pöytä
Eikö varauskaavake näy?