Varausehdot

Hotellivuorokausi alkaa klo 16.00 ja päättyy viimeistään klo 12.00.

Varauksen vahvistamiseksi vaaditaan asiakkaan luottokorttitiedot. Hotellilla on oikeus veloittaa varauksen summa kokonaisuudessaan tai osittain varauksen yhteydessä.

Asiakas voi perua varauksen viimeistään 14 vrk ennen saapumispäivää (klo 14) ja saada rahat palautettua, mikäli olemme veloittaneet korttia. Tämän ajan jälkeen hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta kokonaisuudessaan majoituksen arvo.

Aamiainen kuuluu hintaan.

Maksuton yksityinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä, varausta ei tarvita.

Wi-Fi on saatavilla ja se on maksuton.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja osassa meidän huoneistamme. Veloitamme tästä erillisen loppusiivouslisän 30 euroa. Muistathan aina varmistaa hotellista lemmikkihuoneiden saatavuuden.

Tupakointi huoneissa ja muissa hotellin tiloissa on ehdottomasti kielletty. Asiakas vastaa kaikista tupakoinnista aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista.

Huoneessa majoittuva henkilö on täysimääräisesti vastuussa kaikista vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat hotellille (mukaan lukien rajoituksetta yleiset tilat ja huoneet huonekaluineen ja varusteineen), toisille asiakkaille tai kolmansille osapuolille tai näiden omaisuudelle Asiakkaan, majoittujan tai näiden muun hotellin tiloihin päästämän henkilön huolimattomasta tai tahallisesta menettelystä, tai jotka ovat seurausta näiden varausehtojen vastaisesta toiminnasta.

Royal Ruka ylläpitää matkustajarekisteriä, johon talletettavia matkustajienhenkilötietoja käsitellään MaRaL:n 6 §:n mukaisen matkustajailmoituksen tekemiseksi sekä asiakaspalvelu- ja suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei matkustaja ole kieltänyt tällaista käsittelyä henkilötietolain 30 §:n mukaisesti.

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla mahdollistetaan sivuston kaikkien toimintojen toimivuus, kuten varaustoiminnot. Hyväksytkö evästeiden käytön?